_________________________________________________________________________________________

Over SA Wear BV

 Over SA Wear

Onze voordelen

 • Totaalleverancier

 • Compleet en groot assortiment

 • Custom made concept al vanaf 3 stuks!

 • Alles in eigen huis!

 • Wij nemen uw zorgen uit handen

 • Mooie, grote en moderne showroom in Breda

 • Vertegenwoordigers op de weg

 • Monsters aanvragen is bij ons geen probleem

 • Webshops om het je makkelijk te maken

 • Adviseurs met veel kennis staan ter beschikking

 • Huisstijl mogelijkheden te visualiseren

 

Wil je meer weten over SA Wear? Neem dan eens een kijkje op www.sawear.nl

 

           

Wij denken graag met u mee

SA Wear is al jaren lang specialist op het gebied van onderscheidende bedrijfskleding. Als leverancier én producent weten wij als geen ander hoe belangrijk een professionele, verzorgde personeelsuitstraling is en bij kan dragen aan het bedrijfsresultaat. Denk aan branding en de ervaring die klanten beleven bij jouw onderneming. Je wilt immers uitstralen waar je als bedrijf voor staat!

Ons motto is dan ook: “Feel great, perform better”. Als het personeel zich comfortabel en gewaardeerd voelt, zal het harder en met meer plezier werken. Met deze enthousiaste en gemotiveerde uitstraling creëert het personeel extra waarde voor elke onderneming.

Wij geloven ook in de onderscheidende kracht van bedrijfskleding, van iets uitstralen wat de juiste klanten aanspreekt. Waardoor die klanten een goede indruk krijgen van de onderneming. Het kan een klein detail zijn wat dit veroorzaakt. En juist dat is het leuke van ons vak, door te spelen met details zoals kleuren, knopen, stoffen en contrasten kun je de kleding helemaal aanpassen aan je huisstijl!

Dit alles doen we vanaf 2003 met veel plezier. SA Wear is opgericht door de broers Alexander en Stefan Aerts en inmiddels uitgegroeid tot een goedlopend familiebedrijf met een jong team van 25 medewerkers. Sinds dag één is deze familiesfeer dan ook overal binnen ons bedrijf voelbaar. Zowel ons personeel als klanten en leveranciers beschouwen we als onderdeel van onze familie en die behandelen we goed en met respect!

In onze mooie en grote showroom in Breda is onze ruime collectie te bekijken, laat je inspireren en verrassen door de vele mogelijkheden. Naast ons vaste assortiment is het ook mogelijk om custom made kleding te laten produceren. Ons eigen custom made atelier is te vinden in Macedonië. Voordeel van produceren in Europa zijn de korte levertijden, lage aantallen per productie, hoge kwaliteit en een verantwoorde en duurzame productie.
In Breda hebben we ook een eigen borduur- en bedrukstudio, een designafdeling en een atelier voor vermaak werkzaamheden aanwezig. Kortom; we hebben alles in huis om het plaatje compleet te maken.

We streven niet alleen naar tevreden medewerkers, maar ook naar tevreden en onbezorgde managers. Bedrijfskleding bestaat zelden uit een eenmalige levering, maar het is een continue samenwerking gedurende de looptijd van de kledinglijn(en). Alle aspecten binnen de bedrijfskledingprocessen kunnen we voor je overnemen. Van implementatie van het concept, het aanmeten van de (nieuwe) medewerkers, distributie, tot voorraden aanhouden etc. Zo kun je tijd besparen en je optimaal focussen op de dagelijkse werkzaamheden!

Bezoek www.sawear.nl voor persoonlijk advies! 

__________________________________________________________________________________________________________